Løs mordgåden- få fokus på styrker

af

 

Løs mordgåden og få fokus på jeres styrker. Hvem er morderen?

En dag med Krimikonsulenterne starter med, at I præsenteres for en ny leder Lederen virker usammenhængende, har store ideer, og vil ændre arbejdspladsen i en retning, der virker horribel på alle.

En person findes myrdet

Senere findes en person myrdet og opklaringen går i gang. I involveres i  opklaringen af det mystiske mord, og ud fra oplysninger og spor I finder på gerningsstedet, laver I teorier og finder indicier, som understøtter antagelserne.

Hvad kunne I … næsten… slå ihjel for?

Efterhånden som opklaringen skrider frem, forfærdes I over de tiltag, som den nye leder havde planlagt at iværksætte, og det udfordrer jeres værdier og selvopfattelse. For hvilke værdier og styrker er det egentlig I værdsætter allermest? Og som I ….. næsten… kunne slå ihjel for?

Indstil jer på en dag hvor I får snakket om hverdagen, værdierne og det der binder jer, sammen på en ny og spændende måde. Vi bruger det legende, det nysgerrige og det uventede. Vi sørger for sjov, grin, spænding og teamwork.

I får øje på jeres styrker

Alt imens I løser mordgåden, bliver I klogere på jeres fælles styrker. Når dagen er slut, står I tilbage med et tydeligt aftryk, som ikke lige går i glemmebogen og en forståelse af, hvilke værdier I står på som arbejdsplads. Skal I opklare en mordgåde til jeres næste firmaarrangement? 

Kontakt Krimikonsulenterne her: info@krimikonsulenterne.dk  eller ring til os på: 20235184