xyz

Detektiv!

Henriette

Har et skarpt øje for sammenhænge og menneskers kropssprog

Henriette kan genkende en løgner på lang afstand. Hun har nemlig brugt en stor del af sit liv blandt tegnsprogsbrugere, og er knivskarp I af afsløre menneskers mimiske udtryk. Hvis I ikke har rent mel i posen, så lad være at få øjenkontakt med Henriette

Kommisær!

Henrik

Muldvarpen som undergarver alle jeres planer

Henrik arbejder bedst under cover, og uden at I aner det har han undergravet hele det fundament I stod på, og tilbage står den rå, og sommetider uskønne sandhed.

Udfordring og eftertænksomhed

At investere i en personaledag skal sætte sine spor når dagen er slut. Det  skal være en begivenhed som virksomeheden kan se tilbage på med glæde og indsigt i mange måneder efter. Med krimikonsulenterne er det vores mål at sætte et tydeligt aftryk hos jer. Vi ønsker at udfordre jer, både på jeres hjerneceller og jeres samarbejdsevner. Og så ønsker vi, at det bliver en dag hvor I kan stoppe op, og se på jer selv lidt udefra. Hvorfor gør I som I gør? Hvilke værdier er særlig vigtige for jer at holde fast i, og hvad er jeres arbejdskultur præget af.

Arbejdsglæde, styrker, relationer

Al forskning siger, at medarbejdere der trives, performer bedre. Med krimikonsulenterne vil vi vise jer, at alle medarbejdere og virksomheder, rummer unikker styrker som vi kan blive meget bedre til at tydeliggøre overfor hinanden. Her gælder ingen jantelov, men tvært imod et fokus på, at vide, og sige højt, hvad vi hver især er gode til, og hvad der giver os god energi. Det styrker trivslen og samarbejdsrelationerne at italesætte styrker, rose hinanden og bevidst udnytte de forskellige styrker vi har. 

Humor og indhold

Med krimikonsulenterne går humor og reelt indhold gå hånd i hånd. Det skal ikke være så alvorligt at få ny viden. Vi sørger for at dagen bliver både sjov og underholdende, alt imens I bliver klogere på jer selv, jeres værdier og kultur.

Selvfølgelig skal man opføre sig ordentligt over for hinanden i virkeligheden, men når vi laver en fiktion, sætter vi virkeligheden i parentes og afsøger grænser. Alt det grimme og forbudte forsvinder ikke, fordi vi lader være med at tale om det. En god krimi er ikke kun popcorn, underholdning og adspredelse. Den handler også om, hvad det vil sige at leve i livet.