Vi kombinerer krimi med styrker!

af

 

Opslagstavlen granskes for spor der kan føre opklaring af mordgåden

Hvorfor kombinere styrketænkning og krimigåder?

I Krimikonsulenterne kobler vi viden om dopamin med viden om trivsel gennem styrketænkning. Når I præsenteres for en cocktail af det I ikke forventer, sætter det gang i dopaminproduktionen i hjernen. Vores hjerne sammenligner hele tiden det der sker omkring os med det, den forventer. Så længe alt er forudsigeligt, er der ro i hjernen. 

Dopamin vækker os

Sker noget usædvanligt, vågner hjernen og sender ekstra dopamin ud i systemet. Det forstærker vores hukommelse og skaber mærkbare aftryk, som huskes. Og der sker i den grad usædvanlige ting med et besøg af Krimikonsulenterne. 

En personaledag som huskes længe efter

At investere i en personaledag SKAL skabe tydelige aftryk længe efter dagen er slut. Det skal være en begivenhed, som virksomheden kan se tilbage på med glæde og indsigt i mange måneder efter. 

Spænding, drama, værdier og styrker

En krimigåde med Krimikonsulenterne er bygget op således, at den både arbejder med et aspekt af spænding og drama, og på samme tid hjælper jer med at få øje på de værdier og styrker, I vægter allerhøjest. Det styrker trivslen og samarbejdsrelationerne at italesætte styrker og bevidst at gøre brug af dem. 

I får en personaledag med mulighed for at stoppe op, se jer selv lidt udefra og blive udfordret på jeres selvopfattelse, logikker og samarbejdsevner.

Vi sørger for at dagen bliver både sjov, dramatisk og underholdende, alt imens I bliver klogere på jer selv, jeres værdier og kultur.

Kontakt Krimikonsulenterne her: info@krimikonsulenterne.dk  eller ring til os på: 20235184