Vi barsler med noget…

Vi barsler med noget…

De sidste par måneder har vi barslet med et nyt samarbejde. Henrik Krogh fra Klods Hans, https://klods-hans.com og Henriette Bisgaard fra Styrkeriget, www.styrkeriget.dk udgør tilsammen Krimikonsulenterne.

Vi har sat os for at undersøge hvad der sker når man mikser styrker og teamwork med en mordgåde. Det er der kommet et rigtig fint koncept ud af, som snart er klar til at se dagens lys.

Indtil da kan vi afsløre at Lynfabrikken laver en rigtig god café latte, -også når man drikker mange. At man sagtens kan løbe tør for post-it eller fare vild i dem, og at vi er meget spændte på, om nogen overhovedet kan gætte mordgåden. 

Vil I have besøg?

Står du og mangler et friskt indspark til jeres personaledag, så giv os endelig en mail på info@krimikonsulenterne.dk. Vi glæder os sådan til at komme ud til jer.

Se hverdagen fra et andet perspektiv

Se hverdagen fra et andet perspektiv

shallow focus photo of white paper sheet mounted on cork board
Find spor – løs mordgåden

Vores hjerne er bedst til at vågne og arbejde når den registrer forandringer

Når vi kombinerer spændning med humor, aktiverer vi de steder i hjernen som vågner når der sker noget uventet.

Dopamin hjælper os med at huske

Ifølge forskerne sammenligner vores hjerne hele tiden det, der sker omkring os, med det, den forventer. Så længe alt er forudsigeligt, er der ro i hjernen. Men når der sker noget usædvanligt, vågner hjernen og sørger for at vi lægger særligt mærke til den nye begivenhed. Så sender belønningssystemet i hjernen ekstra dopamin ud. Dopamin forstærker vores hukommelse, så vi husker indtryk bedre. Derfor giver det mening at arbejde med overraskelse, spænding, og uventethed, når vi skal sætte mærkbare aftryk, som huskes.